Financiering & Hypotheek Frankrijk koopwoning

Tevens bieden wij u een passende financiering via een Franse of een Nederlandse bankinstelling. Ervaring leert dat voor iedere vraag een antwoord is. Informeer naar de mogelijkheden bij onze Nederlandse contactpersoon dhr. Robin Scholten (+31-651208678).

Hypotheek woning in Frankrijk

We bieden daarbij ook een uitgestelde betaling in de vorm van een hypotheekrecht waarbij 25% van de koopsom dient te worden aanbetaald bij eigendomsoverdracht. Over de resterende som wordt een hypotheekrecht overeengekomen die een looptijd heeft van maximaal 3 jaar en aflossingsvrij is. Een financieringsvorm die bijzonder geschikt is voor diegene die binnen enkele jaren vermogen vrij krijgt en reeds nu wenst aan te kopen. ‘Voorbeeld: Koopsom woning € 240.000,– v.o.n.’ Aanbetaling bij eigendomsoverdracht 25% = € 60.000,– Resterende som ad. € 180.000,– dient te worden voldaan uiterlijk drie jaar na de eigendomsoverdracht. Ter zake van de resterende som wordt een hypotheekrecht verstrekt waarbij aflossingsvrij wordt gefinancierd door de koper tegen een interessante rente. Een eventuele tussentijdse aflossing is altijd mogelijk en boetevrij.

Inruil van een woning in Nederland

Voor diegene die snel zekerheid wenst is inruil van een woning in Nederland bespreekbaar, informeer naar de voorwaarden.