Koopwoning Marminiac

 

1) Unieke villa – veel ruimte – vrije tuin & uitzicht!

Op rustige stand op met uniek vrij uitzicht naar Gourdon (ca. 20 km!) gelegen villakavel ad. 4.240 m2. Het is een speels ontwerp, met toren aan de voorzijde, kloeke schoorsteen en traditionele streekelementen. Het perceel wordt gekenmerkt door genuanceerde hoogteverschillen.Duurzame bouw met optimale isolatie verzorgt lage energielasten.   Indeling:
  • Entree (18 m2) met toilet en garderobe-hoek
  • Ruime L- vormige living (45 m2) met 4x dubbele openslaande deuren naar de terrassen
  • Open keuken(18 m2) + bijkeuken (5,5 m2)
  • 3 slaapkamers (13 m2, 11 m2 en 10 m2) een met en suite douche
  • tweede badkamer met ligbad (5 m2) volwassen sanitair in lichte tinten
  • garage (15 m2) /kan ook worden aangewend als inpandige hobby-/logeerruimte
Op de etage van de toren een ruime study/logeerkamer (17 m2). De tuin biedt voldoende ruimte voor een zwembad. Optimale privacy, rust en vrijheid. De woning is afgebouwd met modern sanitair, wanden en plafonds zijn afgewerkt. Volledige keukeninrichting met apparatuur. Een buitenzwembad is optioneel.   Geheel geïsoleerd, elektrische verwarming en warmwatervoorziening. Oplevering in overleg Vraagprijs: € 295.000,– k.k.  

2) Bouwkavel ten behoeve van een villa 4.260 m2

Aan de rand van Marminiac in het buitengebied gelegen bouwkavel op plateau met fraai uitzicht en uitstekende zonligging, aan de rand van het kavel bevindt zich bebossing. Eigen invulling ten behoeve van de bouw van één villa of bungalow mogelijk. Desgewenst wordt een turn-key plan opgeleverd naar de wens van koper doch eigen realisatie en uitwerking mogelijk. Vraagprijs van het bouwkavel € 59.000,– k.k.